Aprovat el projecte “Voluntariat amb suport” pel 2018

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació s’ha ocupat enguany de la distribució de devers la meitat de la recaptació via el 0,7% de l’IRPF destinada a entitats socials pel 2018. La nostra Fundació ha presentat el projecte “Voluntariat amb suport”, que ha estat dotat amb poc més de set mil euros. Permetrà la contractació a temps parcial d’una psicòloga que s’encarregarà d’impulsar el projecte. Inspirat en el model de treball amb suport, durà a terme entrevistes motivacionals als nostres usuaris, organitzarà els tallers formatius, cercarà les possibles activitats de voluntariat per cadascun, i els acompanyarà en el procés per garantir la realització d’activitats significatives que puguin augmentar la seva autoestima i el seu grau d’inserció comunitària.