Xerrada a Menorca convidada pel grup de pastoral de salut amb motiu del “Dia del Malalt”

El dissabte 13 de febrer el director de la Fundació (i catedràtic de psicologia bàsica de la UIB), va compartir amb un públic que omplia la sala del Seminari de Menorca unes reflexions sobre el tema “Com acompanyar a una persona que pateix un trastorn mental”, convidat pel grup de pastoral de salut de la Diècesi.

Es pot trobar un resum aprofundit de la xerrada en aquest enllaç:

Així mateix, el dia abans el Diari de Menorca va publicar una entrevista sobre la situació de la salut mental a Menorca. La Fundació va començar a actuar a Menorca el gener de 2021, en plena pandèmia, i en dos anys ha passat a atendre unes 30 persones. L’entrevista es pot trobar en aquest enllaç:

https://www.menorca.info/menorca/local/2023/02/11/1880139/antoni-gomila-recursos-salud-mental-menorca-son-muy-mejorables.html